>> LRP move to 192.46.228.5:7777 - SAMP Server


For several days the server was unavailable, and was automatically moved to the "Inactive", Click Here to activate the server.


IP Address: 45.32.106.255:7777 Server Status: Offline
Players: 0 / 0 Type: RP
Version: 0.3.DL-R1 Language: Indonesia/English
Gamemode: - Weather: Blue sky
Players' record: 165 players Rating: 37 votes
Server site: https://lstarcommunity.com/inde
Date added: 2020-05-07 12:45:13
Last update: 2021-10-21 14:20:03

RolePlay
Let's Roleplay


Reviews about the server


Write a review

  • Avatar
    Anony Quest 15.06.2020 am30 08:01
    Terima Kasih atas saranya.

    Avatar
    tidakdiketahui Quest 13.06.2020 pm30 14:24
    Bagus sih nih server, fiturnya asik asik, namun sayang playernya banyak yang break rules, saya kasih tau baik baik secara OOC malah karakter IC saya tabrak-tabrak, sudah berkali kali report admin, tapi norespones, mohon maaf tolong buat admin lebih sigap, kalau emang server RP yang tegas, kami mengharapkan RP yang bagus, tapi malah dihancurkan player yang BR dan MM

    Avatar
    Unknown Quest 10.06.2020 pm30 15:39
    Admin tersebut saat ini sudah bukan staff.

    Avatar
    Muhammad Panji Quest 9.06.2020 am30 11:41
    Gw baru main sekitar sejam, seru sih asik roleplay beneran.Tiba2 gw di haras ama orang gadikenal, ditabrak dan di pukuli ampe jatoh. Gw req help ke admin, gw tungguin kaga dateng2, ya gw bales dong stranger yang mukulin gw, gw kejar gw kejar ampe air, tb tb adminnya dateng,trus malah gw di kick.Nama admin : Rizky Setyawan.


Web module for the site
For dark sites

For bright sites





Module "Online" (Move your mouse over online)



Button "Vote"
Online statistics for the last 24 hours

Ping server statistics per day (indicated in the number of server checks, displayed in percent)
Information about your server on the site, using our API Learn more about the Server API

Server Name:
Server Address:
Server version:
Gamemode:
Current online: players
Record:
Last update:
Server Status: Server Ranking:

Server of the day


Online: 4 / 100
SAMP4Life.RPG
Online: 0 / 20
Survival In Quarantine
Online: 0 / 50

Last reviews

Survival In Quarantine
Guys this server is still beta and still working in progress.i hope that,you guys won't hate this server .
JoshParker at 10:08

Swallow Remix Project
Goood for everyone!
DarkKNight at 12:37

Swallow Remix Project
Server paling mantappppppp, rekomen main dsni gesss
alesfarel at 12:26

Swallow Remix Project
Good and Nice this Server
dhanoykw at 14:41

LITTLE PARIS Roleplay | C..
Fun server and Admins is very kind
Jprp1 at 14:10

Grand Thought Cops And Ro..
Wow Nice Server
Killer at 09:17

[ENG] Asiania RPG [ON GOI..
The best ever server. Admin staff is also kind and not biased many new missions and situations added which are not present is other servers
Rehman at 13:20