>> LRP move to 192.46.228.5:7777 - SAMP Server


For several days the server was unavailable, and was automatically moved to the "Inactive", Click Here to activate the server.


IP Address: 45.32.106.255:7777 Server Status: Offline
Players: 0 / 0 Type: RP
Version: 0.3.DL-R1 Language: Indonesia/English
Gamemode: - Weather: Blue sky
Players' record: 165 players Rating: 37 votes
Server site: https://lstarcommunity.com/inde
Date added: 2020-05-07 12:45:13
Last update: 2021-04-17 14:10:02

RolePlay
Let's Roleplay


Reviews about the server


Write a review

  • Avatar
    Anony Quest 15.06.2020 am30 08:01
    Terima Kasih atas saranya.

    Avatar
    tidakdiketahui Quest 13.06.2020 pm30 14:24
    Bagus sih nih server, fiturnya asik asik, namun sayang playernya banyak yang break rules, saya kasih tau baik baik secara OOC malah karakter IC saya tabrak-tabrak, sudah berkali kali report admin, tapi norespones, mohon maaf tolong buat admin lebih sigap, kalau emang server RP yang tegas, kami mengharapkan RP yang bagus, tapi malah dihancurkan player yang BR dan MM

    Avatar
    Unknown Quest 10.06.2020 pm30 15:39
    Admin tersebut saat ini sudah bukan staff.

    Avatar
    Muhammad Panji Quest 9.06.2020 am30 11:41
    Gw baru main sekitar sejam, seru sih asik roleplay beneran.Tiba2 gw di haras ama orang gadikenal, ditabrak dan di pukuli ampe jatoh. Gw req help ke admin, gw tungguin kaga dateng2, ya gw bales dong stranger yang mukulin gw, gw kejar gw kejar ampe air, tb tb adminnya dateng,trus malah gw di kick.Nama admin : Rizky Setyawan.


Web module for the site
For dark sites

For bright sites





Module "Online" (Move your mouse over online)



Button "Vote"
Online statistics for the last 24 hours

Ping server statistics per day (indicated in the number of server checks, displayed in percent)
Information about your server on the site, using our API Learn more about the Server API

Server Name:
Server Address:
Server version:
Gamemode:
Current online: players
Record:
Last update:
Server Status: Server Ranking:

Server of the day

Last reviews

San Andreas Cops And Robb..
cel mai prost server de samp din cocaina chiar daca nu e din romania
milsugi at 17:49

[BCP - RP ] Brasil Cidade..
MUITO BOOOM MAIS TEM QUE MELHORAR OS BUGS E TER UM SISTEMAN DE ANT-RP
Ban_samp at 21:50

Arizona Role Play | Limon..
топ дали лидерку
Makson9763163 at 20:57

[EN] Welcome to Los Santo..
Do you know what happened to this server? It's been offline for days, very sad, it's my favorite one :(
Pm7_the_best at 11:35

.: uL | 42O DayZ [Surviva..
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it [a href=https://bit.ly/2MpL94b]https://bit.ly/2MpL94b[/a]
RonaldTrume at 10:47

[EN] Welcome to Los Santo..
is the server stopped ???
ayoub ibis at 23:01

[ENG] Asiania RPG [ON GOI..
The owner of the server doxes people he doesn't like with their IP and password, as they store your credientials in plaintext,If you want to play here make sure to use a VPN and don't visit their websites as they collect various data
Avoid this server at 18:22