>> LRP move to 192.46.228.5:7777 - SAMP Server


For several days the server was unavailable, and was automatically moved to the "Inactive", Click Here to activate the server.


IP Address: 45.32.106.255:7777 Server Status: Offline
Players: 0 / 0 Type: RP
Version: 0.3.DL-R1 Language: Indonesia/English
Gamemode: - Weather: Blue sky
Players' record: 165 players Rating: 37 votes
Server site: https://lstarcommunity.com/inde
Date added: 2020-05-07 12:45:13
Last update: 2022-09-24 22:10:02

RolePlay
Let's Roleplay


Reviews about the server


Write a review

  • Avatar
    Anony Quest 15.06.2020 am30 08:01
    Terima Kasih atas saranya.

    Avatar
    tidakdiketahui Quest 13.06.2020 pm30 14:24
    Bagus sih nih server, fiturnya asik asik, namun sayang playernya banyak yang break rules, saya kasih tau baik baik secara OOC malah karakter IC saya tabrak-tabrak, sudah berkali kali report admin, tapi norespones, mohon maaf tolong buat admin lebih sigap, kalau emang server RP yang tegas, kami mengharapkan RP yang bagus, tapi malah dihancurkan player yang BR dan MM

    Avatar
    Unknown Quest 10.06.2020 pm30 15:39
    Admin tersebut saat ini sudah bukan staff.

    Avatar
    Muhammad Panji Quest 9.06.2020 am30 11:41
    Gw baru main sekitar sejam, seru sih asik roleplay beneran.Tiba2 gw di haras ama orang gadikenal, ditabrak dan di pukuli ampe jatoh. Gw req help ke admin, gw tungguin kaga dateng2, ya gw bales dong stranger yang mukulin gw, gw kejar gw kejar ampe air, tb tb adminnya dateng,trus malah gw di kick.Nama admin : Rizky Setyawan.


Web module for the site
For dark sites

For bright sites





Module "Online" (Move your mouse over online)



Button "Vote"
Online statistics for the last 24 hours

Ping server statistics per day (indicated in the number of server checks, displayed in percent)
Information about your server on the site, using our API Learn more about the Server API

Server Name:
Server Address:
Server version:
Gamemode:
Current online: players
Record:
Last update:
Server Status: Server Ranking:

Server of the day

B-HOOD RPG - Restart..
Online: 0 / 69
yub
Online: 1 / 30
- Actual Role Play
Online: 37 / 300

Last reviews

HOPEFULLY ROLEPLAY
Hi. I think this server best
JosephKujo at 14:51

[ENG] Savline RPG [DEV]
Best server
SavlineRPG at 10:12

Texture Studio 1.9
Very Good server
Killer at 13:11

[MW] MEANWHILE OGC | Uziv..
dobra pirlika.
meanwhile at 00:55

Vida Rol :: Tu espacio | ..
El mejor servidor roleplay de todo GTA SAN ANDREAS incluyendo chat de voz. Agregado para conocimiento web-
ARplay at 18:15

|=*=|PARADISE-ROLEPLAY|=*..
https://discord.gg/GTavMpjsUK
patrickmusk at 02:09

Agraris Indonesia Rolepla..
gassssssssssssssssss
anggakw at 10:22