>> LRP move to 192.46.228.5:7777 - SAMP Server


For several days the server was unavailable, and was automatically moved to the "Inactive", Click Here to activate the server.


IP Address: 45.32.106.255:7777 Server Status: Offline
Players: 0 / 0 Type: RP
Version: 0.3.DL-R1 Language: Indonesia/English
Gamemode: - Weather: Blue sky
Players' record: 165 players Rating: 37 votes
Server site: https://lstarcommunity.com/inde
Date added: 2020-05-07 12:45:13
Last update: 2022-05-21 12:00:02

RolePlay
Let's Roleplay


Reviews about the server


Write a review

  • Avatar
    Anony Quest 15.06.2020 am30 08:01
    Terima Kasih atas saranya.

    Avatar
    tidakdiketahui Quest 13.06.2020 pm30 14:24
    Bagus sih nih server, fiturnya asik asik, namun sayang playernya banyak yang break rules, saya kasih tau baik baik secara OOC malah karakter IC saya tabrak-tabrak, sudah berkali kali report admin, tapi norespones, mohon maaf tolong buat admin lebih sigap, kalau emang server RP yang tegas, kami mengharapkan RP yang bagus, tapi malah dihancurkan player yang BR dan MM

    Avatar
    Unknown Quest 10.06.2020 pm30 15:39
    Admin tersebut saat ini sudah bukan staff.

    Avatar
    Muhammad Panji Quest 9.06.2020 am30 11:41
    Gw baru main sekitar sejam, seru sih asik roleplay beneran.Tiba2 gw di haras ama orang gadikenal, ditabrak dan di pukuli ampe jatoh. Gw req help ke admin, gw tungguin kaga dateng2, ya gw bales dong stranger yang mukulin gw, gw kejar gw kejar ampe air, tb tb adminnya dateng,trus malah gw di kick.Nama admin : Rizky Setyawan.


Web module for the site
For dark sites

For bright sites





Module "Online" (Move your mouse over online)



Button "Vote"
Online statistics for the last 24 hours

Ping server statistics per day (indicated in the number of server checks, displayed in percent)
Information about your server on the site, using our API Learn more about the Server API

Server Name:
Server Address:
Server version:
Gamemode:
Current online: players
Record:
Last update:
Server Status: Server Ranking:

Server of the day

{topserver}

Last reviews

Danger City R.P
ENTREM NOSSO DICORD discord.gg/d2x7uquDxH
Aranha at 00:54

--|| ZOMBIE APOCALYPSE ..
hey guys add me i the discord server an here is my name and id Shadan_Yaeger#7452
SHADANYB at 03:26

=====>> Xenom Roleplay
SO NICE BABY!!
jigensuryadi at 08:56


BE:RP Najjaci srw
Marko at 01:22


[b]Промокод [color=red]SAMPMONITORING[/color][/b]
Nelien at 17:31

Swallow Remix Project [SA..
THE BEST SERVER! WE ARE APPRECIATE TO FOUNDER!!!
DarkKNight at 03:32

Swallow Remix Project
THE BEST SERVER EVER!!!
anggakw at 04:38